Jag Club Blog / Basında Biz / Ayakkabıda İtalyanların Rekorunu Elinden Aldık!

Hasel Ayakkabı distribütörü olduğu Jag Club, İngiliz markası ayakkabıyla 2003 yılında yeni ihracat pazarına açıldı. Tamamen el yapımı ve kişiye özel olan bu ayakkabıların 2004 yaz koleksiyonu için İngiltere, Fransa, İsviçre, Hollanda, Almanya, Güney Afrika ve Dubai için 1 milyon dolarlık bağlantı yapıldığı belirtildi.
Firmanın Satış Temsilcisi Figen Mirza, ”Kaliteli ama ekonomik fiyatla satışa sunduğumuz modellerimizle, ayakkabıda bir numara olan İtalyanların rekorunu elinden aldık. Avrupa’da kapışılan ayakkabılarımızı yurt içinde de The Ritz Carlton Hotel, Galeria ve Capitol alışveriş merkezlerinde satışa sunuyoruz” dedi.

Kaynak: Gözcü Gazetesi
Tarih: 4 Ocak 2004 Pazar Baskısı

0 Yorum
Soru Sorun ya da Yorum Yapın
ayakkabı nasıl kullanılmalı ayakkabı nasıl yıkanır ayakkabının beyaz yerleri nasıl temizlenir burcu tuvay cocuk spor ayakkabi makinede nasil yikanir italyanların rekorunu aldılar jag club jag club ayakkabı bakımı jag club ayakkabı temizliği jag club ekonomist dergisi jag club kişiye özel iş modeli jag clubtan rekor sipariş kirli spor ayakkabı kirli spor ayakkabı nasıl temizlenir kişiye özel iş modeli spor ayakkabı nasıl temizlenir spor ayakkabı temizleme spor ayakkabı temizliği